6 месеца в затвора, ако помолиш в полицията да ти донесат цигари

2013-02-21 21:45:00
6 месеца в затвора, ако помолиш в полицията да ти донесат цигари
Снимка: sxc.hu

Американката Линда Уайт е застрашена от възможността да прекара следващите 6 месеца от живота си в затвора, след като в пияно състояние се обадила в полицията, за да помоли да ѝ донесат кутия цигари, съобщава Digital Spy.

 

 

Куриозната случка се разиграла миналата седмица в щата Тексас към 1:00 часа през нощта. Линда и нейните приятели изпили огромно количество бира и съвсем естествено доста се развеселили. В един момент те установили, че са им свършили цигарите, но тъй като не искали да шофират до града в нетрезво състояние, решили, че могат да поръчат на някого да им ги донесе.

 

Именно тогава на Линда ѝ хрумнала идеята, че може да се обади на спешния телефон 911, за да потърси съдействие и помощ за възникналата ситуация. Така и направила.

 

Действията на американката обаче изобщо не се харесали на служителите на реда и малко по-късно двама полицаи пристигнали в дома ѝ и я арестували за злоупотреба с линията за спешна помощ. Жената била държана 6 часа в ареста, преди нейни близки да платят гаранцията ѝ.

 

В момента срещу Линда е образувано съдебно дело. Ако тя бъде призната за виновна, ще ѝ се наложи да плати глоба в размер на 2000 долара, както и да прекара до 180 дни зад решетките.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия