Камък, пушещ цигари – и това е възможно!

2013-02-20 21:15:00
Камък, пушещ цигари – и това е възможно!
Снимка: quirkychina.com

Камък, пушещ цигари, събра погледите на всички присъстващи на традиционно провеждащ се панаир в китайската провинция Фудзиен, съобщава в. “Daily Mail”.

 

Собственикът на необикновения камък – Луо Юаншуй, се натъкнал на своята находка съвсем случайно в планинската област Шангю. Скалната отломка, тежаща 2,2 кг, веднага привлякла вниманието на китаеца поради чудата си форма, наподобяваща човешка глава с малък отвор там, където трябва да бъде устата.

 

 

Взирайки се в странния камък, Луо решил да си направи експеримент с него, като сложил запалена цигара в своеобразната му уста. С истинско изумление китаецът открил, че парчето скала може да изпафка фаса само за 5 минути. За сравнение – средното време, за което един човек може да изпуши една цигара, е 6 минути.

 

Все още не е ясно на какво се дължат невероятните способности на това парче камък. То обаче вече не е просто атракция в китайската провинция Фудзиен, а е световна знаменитост.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
"g0oD"_glr
преди 11 години

Това с камъка си е невероятно... "чудата форма, наподобяваща човешка глава", че и пуши. Стряскащо звучи.

FlowerPower
преди 11 години

Женска?! Човек... с това изобличаваш твоя интелект.

papugai
преди 11 години

Виждал съм женска да пуши, а тя е със същия интелект като този камък.Явно не е нужен акъл, достатъчно е само силно да го напънеш.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия