Малката черна рокля – задължителна за женския гардероб

2013-02-11 20:16:00
Малката черна рокля – задължителна за женския гардероб
Снимка: sxc.hu

От години насам малката черна е неизменна част от женския гардероб. За разлика от повечето тоалети, чиято мода бързо отшумява, тази класическа дреха със сигурност още дълго време ще продължава да бъде задължителна за всяка себеуважаваща се дама, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 

 

Оказва се, че 91% от представителките на нежния пол притежават поне една малка черна рокля в гардероба си. Почти половината от жените могат да се похвалят с 4-6 подобни дрехи, а всяка четвърта притежава над 7 екземпляра.

 

Средният „живот”, който има една малка черна рокля, е около 11 години. През този период  класическият тоалет се облича средно 143 пъти. Поводите за носенето му са най-различни – от фирмени партита и официални събития до дискотеки с приятелки и любовни срещи.

 

Около 47% от участничките в анкетата споделят, че малката черна рокля ги кара да се чувстват по-сексапилни. Една трета са тези, които признават, че в такъв тоалет се чувстват най-добре.

 

От онези 9% от дамите, които нямат нито една черна рокля в гардероба си, 1/3 признават, че просто не носят роклите. Останалите или си падат по по-светлите цветове, или просто не харесват черното.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ggb
преди 11 години

Все едно някой ще ти даде медал или всеки срещат ще се влюби в теб,защото си с"малка черна рокля"..бля,бля.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия