Роклите без ръкави са предпочитани от булките

2012-06-20 14:56:00
Роклите без ръкави са предпочитани от булките
Снимка: sxc.hu

Роклите без ръкави са предпочитани от над 70% от булките, сочат резултатите от британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Много често сватбената рокля е най-скъпият тоалет, който намира място в женския гардероб. Причините за това далеч не са случайни – в повечето случаи тя се облича само веднъж в живота, при това в момент, в който всички погледи са вперени именно в дамата, която я носи.

 

 

Макар и да звучи нелогично за модните дизайнери, най-предпочитаните от жените булчински рокли са тези без каквито и да било презрамки или ръкави. Въпреки че те правят широките рамене да изглеждат още по-широки и плоските гърди – още по-плоски, именно този тип тоалети са предпочитани от почти две трети от младоженките.

 

Това обаче не представлява никакъв проблем за дизайнерите. Те признават, че им е далеч по-лесно да създават модели само с бюстие, без ръкави или презрамки, които значително затрудняват и забавят работата им.

 

Модните специалисти смятат, че любовта на жените към булчинските рокли без ръкави далеч не е случайна. Именно по този начин те си представят сватбения тоалет още от най-ранна детска възраст, когато виждат подобен тип рокли да се носят от принцесите в детските анимационни филмчета.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия