Кои са най-омразните домакински задължения?

2013-02-06 23:43:00
Кои са най-омразните домакински задължения?
Снимка: sxc.hu

Чистенето на фурната е най-омразното домакинско задължение, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Домакинската работа далеч не е сред най-приятните занимания за повечето хора. Искаме или не, обаче, тя все пак трябва да се свърши. Ето защо от британската компания Oven Pride решиха да разберат, кои са най-досадните задължения у дома, като за целта попитаха 2000 души на различна възраст.

 

 

Оказва се, че чистенето на печката е също толкова неприятно както за мъжете, така и за жените. Следват го чистенето на прозорците и заличаването на драскотините по стените.

 

Бърсането на прах, пускането на прахосмукачка на стълбите и подреждането на шкафовете в спалнята също са сред най-омразните домакински задължения. Не по-малко дразнещи са размразяването на фризера и почистването на первазите.

 

Местенето на мебелите, за да се почисти зад тях, е трудоемка задача за представителките на нежния пол. Ето защо то също намира място в списъка. Следват го чистенето с прахосмукачка под възглавниците на дивана и почистването на абсорбатора.

 

А кои са вашите най-омразни домакински задължения?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия