Брутални тренировъчни лагери учат корейчетата на ред и дисциплина (+видео)

2013-02-04 21:26:00
Брутални тренировъчни лагери учат корейчетата на ред и дисциплина (+видео)
Снимка: YouTube

Когато южнокорейската армия обяви, че два пъти годишно в рамките на 4-14 дена ще провежда военни тренировъчни лагери за всеки желаещ, навършил 13 години, много хора с въодушевление пожелаха да се възползват от предоставената им възможност, пише OddityCentral.

 

Входната такса за лагерите е 40 000 вона (около 36 щатски долара). От тях до момента се възползват не само момчета и мъже, но и много момичета и жени. Това все пак едва ли би учудило някого, тъй като военната култура е дълбоко вкоренена в южнокорейското население.

 

 

Успоредно с предлаганите тренировъчни лагери от армията на Южна Корея, подобни мероприятия се провеждат и от частни организации. Много често техните програми са изключително тежки и подлагат на изпитание не само физическата, но и психическата устойчивост на участниците.

 

Редът и дисциплината във военните лагери са задължителни. Тренировките продължават по над 9 часа на ден. Те включват най-различни упражнения, сред които симулация на плаване по река, симулация на скачане с парашут в проливен дъжд и скално катерене.

 

Това обаче далеч не е всичко. Новобранците в лагерите правят стандартни военни упражнения на минусови температури и в снега, при това – полуголи. Именно така те каляват духа и тялото си, подобряват силата и издържливостта си и се учат да оцеляват във всякакви екстремни условия.

 

Вижте какво представляват военните тренировъчни лагери в Южна Корея:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
~sweeettt~
преди 11 години

Ужас!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия