Децата на Бил Гейтс без телефон до 13-годишна възраст

2013-02-02 21:30:00
Децата на Бил Гейтс без телефон до 13-годишна възраст
Снимка: Reuters

Не всички деца на богаташи биват разглезвани от най-ранна възраст. Типичен пример за това са отрочетата на основателя на Microsoft Бил Гейтс и съпругата му Мелинда – Дженифър, Рори и Фоуби, които не са имали свой собствен смартфон, преди да навършат 13-годишна възраст, пише в. “Daily Mail”.

 

 

В сутрешното шоу Today на американската телевизия NBC 57-годишният бизнесмен сподели, че не желае да разглезва децата си, както правят повечето заможни родители. Ето защо той и съпругата му са измислили строги правила.

 

Тяхната дъщеря Дженифър и синът им Рори са получили своите първи смартфони, след като са станали на 13 години. Въпреки че понякога те се прибирали от училище разстроени, че другите деца им се смеят и подиграват за това, че нямат телефони, родителите останали непреклонни. Най-малката дъщеричка на Гейтс – Фоуби, все още няма собствено мобилно устройство.

 

Но това не е всичко. За разлика от повечето милиардери, основателят на Microsoft не дава прекалено много джобни пари на децата си. Освен това той държи те предварително да си ги заслужат, като помагат в домакинската работа и подреждат стаите си.

 

А вие на колко години получихте своя първи телефон?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DS
преди 11 години

Браво Бил, Браво Мелинда!Това са родители за пример!

notlike
преди 11 години

Ето това са родители, които мислят за децата си. Разглезят ли ги, ще ги развалят като хора и после няма да има спасение. Аз също не бих взел на детето си смартфон преди 8-9 клас. Не му трябва. Тези технологии само отдалечават хората един от друг и убиват социалните умения...

Nam3less3
преди 11 години

След като живеят в най-скъпата къща в света, със сигурност има с какво да се занимават и могат да минат и без техника даже.

Nakadah
преди 11 години

И после се чудиме защо той е 1 от най-богатите хора на земята...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия