Риана призна: "С Крис Браун отново сме заедно!"

2013-01-31 11:59:00
Риана призна:
Снимка: Reuters

През 2009 година рапърът Крис Баун нанесе побой над половинката си Риана в навечерието на наградите „Грами“. Той бе признат за виновен и осъден на 5 години пробация, обществено полезна дейност и посещения на консултации по въпросите за домашното насилие. Няколко години по-късно двойката отново е заедно, предадоха световните информационни агенции.

 

Риана е на мнение, че в момента нещата помежду им са добре и всичко е различно. За певицата най-важното е да бъде щастлива и няма намерение да се съобразява с хорското мнение. Тя е наясно, че ще има хора, които ще я критикуват за решението й, но дори да прави грешка, това е нейната грешка и тя смята да даде втори шанс на любимия си.

 

 

Още преди няколко месеца стана ясно, че Риана и Крис Браун са се помирили. Те представиха дуетното си парче „Nobody`s Bisuiness“, което стана част от най-новия албум на певицата.

 

В разгара на лятото на 2012 година Риана даде емоционално интервю за предаването на Опра Уинфри. Тя сподели, че все още обича Крис Браун, че двамата се опитват да изгладят нещата помежду си и най-вероятно ще го обича цял живот. Певицата е спокойна, че нещата няма как да се объркат, защото любимият й все още е на пробация, а и защото му има доверие, че тези грозни сцени ще останат в миналото.

 

Но дали Крис Браун наистина ще се промени?

 

Според повечето хора това няма как да стане. Преди няколко дни рапърът се сби с колегата си Франк Оушен заради място за паркиране пред звукозаписното студио. Оушън иска Крис Браун да бъде подведен под съдебна отговорност.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия