Риана и Крис Браун провокират феновете си с общи песни

Риана успя да шокира феновете си, след като стана ясно, че тя и бившият й приятел Крис Браун имат общи проекти, въпреки скандалното им минало, съобщи „Асошиейтед прес“. Преди 3 години R`n`

2012-03-16 12:30:00
Риана и Крис Браун провокират феновете си с общи песни
Снимка: Reuters

Риана успя да шокира феновете си, след като стана ясно, че тя и бившият й приятел Крис Браун имат общи проекти, въпреки скандалното им минало, съобщи „Асошиейтед прес“. Преди 3 години R`n`B певецът преби половинката си, след което двамата се разделиха. Тази случка за малко да провали кариерата на Крис Браун. Той положи доста усилия да не загуби почитателите си, които останаха разочаровани от постъпката му.

 

Но ето, че певицата е преодоляла нещата и е решила, че двамата могат да бъдат много добър тандем на сцената. Все пак той е най-търсеният R`n`B изпълнител, а музиката е нещо невинно, което не трябва да страда заради техните лични взаимоотношения. Крис Браун участва в ремикса на песента на Риана „Birthday Cake“, а тя в неговото парче „Turn up the Music“. Според певицата, след като двамата са успели да се помирят, техните фенове също ще намерят начин да го направят.

 

 

Общите проекти на Риана и Крис Браун предизвика оживени дебати в социалните мрежи. За някои това е просто рекламен трик, а други смятат, че парчетата им са доста добри.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
young.wild.and.free
преди 12 години

Асошиейтед прес след такива неща, направо ме отказвате да ви чета статиите. ; )

LoveAndLife
преди 12 години

мммм, 'Birthday Cake' - обожавам я именно в ремикс с Крис Браун.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия