За висок адреналин – компания предлага инсценировка на отвличане

2013-01-24 19:00:00
За висок адреналин – компания предлага инсценировка на отвличане
Снимка: sxc.hu

Чудите се какво ли е да бъдеш отвлечен посред бял ден? Да бъдеш затворен в мазе със запушена уста и завързани ръце? Е, можете да разберете, ако посетите Франция и решите да се възползвате от услугата „отвличане по поръчка” срещу сумата от 1300 долара, пише OddityCentral.

 

 

Компанията “Ultime Realite” предлага тази услуга на всеки свой клиент, който си пада по силните усещания и високия адреналин. Основният пакет включва похищение от непознати, завързване на ръцете, запушване на устата, вкарване насила в кола и прекарване на 4 часа в тъмно мазе.

 

Срещу допълнително заплащане могат да се получат и екстри като преследване с хеликоптер, бягство с лодка, по-дълъг период на отвличането и т.н. Всичко зависи от индивидуалните предпочитания на клиента и на склонността му да заплати повече пари за „екшъна”.

 

Според договора, който се сключва с “Ultime Realite”, служителите на компанията сами избират подходящия за отвличането момент. Така похищението е неочаквано и предизвиква повече емоции – страх, ужас, психологически шок. Собственикът на “Ultime Realite” коментира, че услугата, която предлага, оставя спомен и следа в съзнанието на един човек за цял живот.

 

За всеки, който се страхува, че може да бъде наранен – това няма как да се случи. Подобни „екстри” не се предлагат. Също така по всяко време може да се сложи край на похищението чрез използването на предварително договорена парола.

 

Колкото и странно да звучи, компанията “Ultime Realite” има много клиенти и получава средно по около две поръчки на ден. Към услугите ѝ обикновено се обръщат висши мениджъри, отегчени от живота си и търсещи висок адреналин.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mladenoff
преди 11 години

А колко ще струва да е истинско отвличане ? Че то ще ми е п


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия