На хотел като в затвор

Новооткрит хотел в британската столица Лондон предлага на посетителите си необичайно изживяване, подлагайки ги на условията, характерни за затвора на остров Алкатрас в средата на миналия век, пише Odi

2012-03-16 19:51:00
На хотел като в затвор
Снимка: sxc.hu

Новооткрит хотел в британската столица Лондон предлага на посетителите си необичайно изживяване, подлагайки ги на условията, характерни за затвора на остров Алкатрас в средата на миналия век, пише OdityCentral.

 

Местата в хотела са ограничени – той разполага с едва четири стаи. Освен това той ще остане отворен само една седмица. Резервации в него могат да се правят най-късно до утре. Хотелът е открит по случай старта на нов телевизионен сериал, носещ името „Хотел Алкатрас”.

 

Какво могат да очакват гостите на своеобразния затвор? Всичко друго, но не и лукса и удобството, характерни за повечето лъскави хотели.

 

 

Веднага след регистрацията на рецепцията в 18:30 ч. гостите получават затворническата си униформа. След това те биват настанени в скромната си килия с размери 1,5 на 2 метра. В нея има малко креватче с матрак, но без чаршаф и одеало. Килийката също така разполага със скромна тоалетна,  мивка и два рафта.  

 

Единственото хубаво в хотела-затвор е храната, тъй като през миналия век ръководителите на затвора са смятали, че сервирането на качествени и вкусни ястия намалява агресията на затворниците.

 

За да бъде изживяването досущ като това в затвора на остров Алкатрас, в който са били държани някои от най-опасните престъпници в Америка през 30-те и 40-те години на миналия век, гостите на хотела биват задължавани да извършват най-различни задачи – физически упражнения рано сутрин, шиене и други.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bartha
преди 12 години

ха това ще е интересно изживяване ама ми напомня повече на Prison Break ако го помните. аз съм си луда душа и бих отишла там :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия