Все повече младежи носят клинове и чорапогащници

2013-01-18 10:50:00
Все повече младежи носят клинове и чорапогащници
Снимка: Reuters

В последно време все повече женски дрехи и аксесоари навлизат и в мъжкия гардероб. На пазара вече има „разтичащи се“ чорапогащници, които са предназначени, както за жени, така и за мъже. Преди години беше странно да видиш момче с тесен панталон, но към днешна дата това е нещо съвсем обичайно /въпреки че за някои хора все още не е естетически издържано/. Розовото е момичешки цвят? Това може и да е така, но вече все повече момчета носят розови дрехи.

 

 

Обикновено най-екстравагантно облечени са певците. Те могат да си позволят да сложат всичко върху себе си, само и само да привлекат интереса на публиката и да бъдат коментирани дълго време след това. Помните как преди време Lady GaGa се появи на едно свое участие само по пържоли, нали?

 

Статистиката сочи, че най-свободомислещите мъже се намират в Лондон и Ню Йорк. Много известни личности като Лени Кравиц, Джъстин Бийбър и Ръсел Бранд си слагат една типично женска дреха – клин. На доста свои участия те се появяват със силно прилепнали клинове. Но това не би трябвало да учудва хората, защото тази дреха е естествено продължение на тесните панталони.

 

Разбира се, тази мода не се харесва на всички, особено на представителите на силния пол. Все още голяма част от мъжете са на мнение, че клиновете не са подходящи за мъже. Те са доста прилепнали и подчертават краката по начин, по който може да се подчертават само едни крака – женските.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия