Жена планира да яде само в Starbucks цяла година

2013-01-12 23:00:00
Жена планира да яде само в Starbucks цяла година
Снимка: Reuters

Млада американка планира през цялата 2013 г. да се храни само в заведенията от веригата Starbucks, съобщава OddityCentral.

 

Бютифул Екзистънс (да, това е нейното истинско име) има манията всяка година да си поставя някаква безумна цел и да я изпълнява. Така например през 2011 г. тя си пазарувала само от благотворителни магазини, тъй като това било нейното новогодишно обещание.

 

 

Сега Бютифул е решила да изкара следващите 12 месеца, консумирайки само храни и напитки на Starbucks. Цялото преживяване ще бъде старателно описано от нея в личния ѝ блог.

 

Целта? Младата жена иска да се отблагодари на компанията за доброто заплащане, което дава на работниците си, наети на почасова работа, както и да покаже на американците колко щастливи трябва да се чувстват от факта, че имат богат избор относно това, къде и с какво да се хранят.

 

Разбира се, не всички приятели на Бютифул одобряват намерението ѝ. Много от тях се опасяват, че тя ще натрупа излишни килограми. Други пък по-скоро се чувстват загрижени за финансовото ѝ състояние, тъй като са изчислили, че на ден на нея ще ѝ трябват средно около 18,79 долара, за да се храни. Така за една година Бютифул ще трябва да похарчи около 7000 долара за храна – два пъти повече, отколкото е разходът на една средностатистическа американка.

 

Можете ли да се сетите за по-глупаво новогодишно обещание?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
strawberry88
преди 11 години

Абе и аз обожавам нещата им, но чак цяла година е прекалено.Нездраволсловно е. :D

~sweeettt~
преди 11 години

До Mirchu:да...иначе малко е странно...но пък интересно ...

Mirchu
преди 11 години

ее яко е, аз ако имах пари бих се навила .. ама като имаш предвид, че едно малко Мока струва 5лв. сори ама нема как да стане


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия