Кои са най-честите новогодишни обещания?

2013-01-01 15:58:00
Кои са най-честите новогодишни обещания?
Снимка: sxc.hu

С началото на всяка нова година повечето от нас правят обещания, които възнамеряват да спазват през следващите 12 месеца. Започването на по-здравословен начин на живот и придобиването на нова техника – това са само част от нещата, които си поставяме за цел през новата година. А кои са останалите? Скорошно американско проучване намери отговор на този въпрос, пише в. “Telegraph”.

 

 

Оказва се, че на първо място американците желаят да започнат да четат повече книги. Не са малко и тези, които възнамеряват да спестяват повече пари. Отслабването и сдобиването с мечтаната фигура се нарежда на трето място в списъка на новогодишните общения, които хората най-често правят.

 

В челната десетка на класацията попадат още ремонт на къщата, правене на по-добри снимки, пътувания, разпродажба на стари вещи в eBay, покупка на таблет, подредба на старите снимки и изтриване на вече ненужните и благотворителност.

 

В списъка с новогодишни обещания на американците влизат също така отказ от алкохола, цигарите и другите вредни навици, спортуване, обновяване на гардероба, смяна на прическата, по-малко висене в интернет и социалните мрежи, повече време за излизания и срещи с приятели, започване на нов бизнес, повишение в работата и други.

 

А какви са вашите новогодишни обещания, които възнамерявате да спазите през 2013 г.?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия