Истината за киселото настроение рано сутрин...

2013-01-09 17:30:00
Истината за киселото настроение рано сутрин...
Снимка: sxc.hu

Едва ли има много хора, които се събуждат рано сутрин в прекрасно настроение. Истината е, че повечето от нас са кисели, поне докато си изпият първата чаша кафе или си вземат освежаващ душ за разсънване.

 

 

Резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”, сочат, че повече от половината възрастни избягват да комуникират с други хора преди настъпването на 8:00 часа сутринта. Именно тогава те малко по малко започват да се измъкват от киселото си настроение и да се зареждат с положителни мисли.

 

Оказва се, че почти 1/3 от работещите избягват да контактуват с колегите си рано сутрин, а вместо това предпочитат да си седят на тишина и спокойствие. Близо 1/5 са тези, които дори игнорират собствените си деца в ранните часове на деня.

 

Специалистите обаче съветват да се избягва подобно поведение. Разбира се, очакването за тежък и напрегнат ден в службата и ставането средно в 6:49 часа сутринта са все фактори, които повлияват негативно настроението, но пък положителните разговори с близките хора са способни да заредят един човек с повече оптимизъм за предстоящия ден.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
xNoodlex
преди 11 години

Яко, аз пък ставам в 05:30, но пък съм в страхотно настроение :3

domain
преди 11 години

Чшъът, вие двамата -тихо. Ни сте британци, ни ви цитират от в. Daily Mail.

DarthLord
преди 11 години

И най-важното - всеки става точно в 6:49 часа.

the_world_around_me
преди 11 години

И каква е истина ? На всеки му е ясно ,че е заради липсата на сън :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия