Цигари или секс?

2013-01-05 19:00:00
Цигари или секс?
Снимка: sxc.hu

Повече от половината от пушачите биха предпочели пушенето пред секса, сочат резултатите от скорошно проучване на информационен сайт за спиране на цигарите, пише в. “Sun”.

 

 

Оказва се, че 55% от пушещите не могат да си представят живота без цигари. Те биха се лишили дори от едно от най-сладките и приятни занимания на света – секса с любимия човек, само и само за да продължават да пушат.

 

Същевременно 65% от анкетираните признават, че поне веднъж през живота си са имали намерението да сложат край на вредния си навик. В 43% от случаите съображенията са чисто финансови. Едва 1/3 от пушачите биха спрели цигарите заради здравето си. Два пъти по-малко са тези, които са загрижени за членовете на семейството си и вредата, която им нанасят с дима си.

 

Един на всеки трима от участниците в анкетата е издържал най-дълго един ден без цигари. Също толкова са и пушачите, успели да се лишат от любимото си удоволствие за период от една седмица. Около 40% са съумели да стоят далеч от цигарите за един месец, а само 3% - за повече от шест месеца.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
svejiq
преди 11 години

До Sevdito: edin chovek, koito znae koe e nai prekrasnoto na sveta ...? Ili se luja ... ??

Sevdito
преди 11 години

секс

MaGuSs
преди 11 години

Цигари след секс :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия