Тейлър Суифт – най-щедрата знаменитост

2012-12-27 21:30:00
Тейлър Суифт – най-щедрата знаменитост
Снимка: Reuters

Кънтри певицата Тейлър Суифт е най-щедрата знаменитост за 2012 г., съобщава Contactmusic, позовавайки се на актуална статистика.

 

23-годишната изпълнителка оглавява тазгодишната филантропска класация благодарение на многобройните си и значителни дарения. Тя отдели цели 4 млн. долара от състоянието си за Американския национален музей на кънтри музиката. Освен това звездата редовно подкрепя най-различни кампании, подпомагащи болните от туморни заболявания деца.

 

 

Но това не е всичко – Тейлър Суифт се превърна в най-младата знаменитост, получавала наградата на центъра „Робърт Ф. Кенеди” за благотворителност, благодарение на ангажиментите си към редица социални движения и кампании, насочени към образованието, елиминирането на тормоза в училищата, дискриминацията на хората с различна сексуална ориентация и подпомагането на пострадалите в природните бедствия, обхванали САЩ през последните месеци.

 

На второ място в класацията на най-щедрите знаменитости за 2012 г. е поставена певицата и актриса Майли Сайръс, която също може да се похвали с редица дарения към различни кампании. Трети в списъка е актьорът Чанинг Тейтъм, който през последните няколко месеца съсредоточи усилията си върху подкрепата на проекти, свързани с животните, и на фондацията “Rainforest” за защита на околната среда.

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на класацията:

 

1. Тейлър Суифт

2. Майли Сайръс

3. Чанинг Тейтъм

4. Лейди Гага

5. Джъстин Бийбър

6. Робин Робъртс

7. Пинк

8. Леброн Джеймс

9. Селена Гомес

10. Иън Сомърхолдър

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
~sweeettt~
преди 11 години

Браво!

Sissy127
преди 11 години

Също така Тейлър беше написала песен за четиригодишно момче, което е умряло от рак.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия