Пуйка се мисли за куче и прави опити да лае (+ видео)

2012-12-27 11:45:00
Пуйка се мисли за куче и прави опити да лае (+ видео)
Снимка: sxc.hu

8-годишната пуйка Кранбери се мисли за лабрадор и прави опити да лае, пише в. „Дейли мейл“. Преди години птицата била намерена на паркинг и прибрана от Джери и Доен Уоткинс от Бристол. Пернатото се запознало с техните два лабрадора, харесало ги и започнало да формира кучешки черти на характера си.

 

Домът на Кранбери се намира близо до къщичките на кучетата, но въпреки любовта си към четириногите, пуйката предпочита компанията на своите стопани.

 

 

Първоначално Джери и Доун се страхували, че лабрадорите им ще изядат Кранбери и решили да ги запознаят постепенно. Пуйката обаче не показала никакъв страх пред четириногите – напротив. Тя не само, че ги харесала, но и се влюбила в тях. В момента именно Кранбери е главатарят на тяхната групичка и когато нещо не й харесва кълпе кучетата по лапите, но те никога не й посягат.

 

През целия си живот пернатото се мисли за куче – то се храни от кучешка паничка, яде кучешки бисквити и излиза заедно с лабрадорите на разходка. В момента се учи да лае.

 

Пуйката е много гальовна и обожава да я галят. Тя ляга в скута на някои от стопаните си и се отпуска като котенце.

 

Семейство Уоткинс вече не консумира пуйка, за да не наранят Кранбери и да не бъдат обвинени от нея в канибализъм. На Коледа те вече готвят ястие с телешко месо.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия