Пуйка се влюби в млад елен, двамата са щастливи заедно

2011-12-07 03:05:00
Пуйка се влюби в млад елен, двамата са щастливи заедно

Пуйката Тинсъл определено е късметлийка, освен, че ще бъде пощадена от коледната трапеза, тя е успяла да намери и любовта на живота си. Интересното в случая е, че нейният любим е млад елен.

Тинсъл била изхвърлена от движещ се камион на магистрала, намираща се в близост до английския град Манчестър. Птицата е била в доста лошо здравословно състояние, но благодарение на непрекъснатите грижи на лекарите от приюта за животни, тя отново е в добра форма.

Пуйката се чувства и изглежда много добре и е щастлива, защото е на крилете на любовта и заспива с мисълта за младия елен Брамбъл, който е в същия приют. Двамата са неразделни, разхождат се заедно, ядат заедно, понякога се карат, но вечер винаги заспиват един до друг. Тинсъл доста ревнува своя любим, често може да бъде забелязана да кряка и пляска с криле, когато някой се опита да доближи до елена.

Брамбъл е бил намерен през 2008 година, когато е бил едва на 2 седмици. Неговото състояние също било изключително лошо, но в момента той е здрав и щастлив. Еленът и пуйката ще останат заедно в приюта и ще се радват на любовта си един към друг.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sifon4o
преди 12 години

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия