Златни хапчета за златни... изпражнения

2012-12-10 22:45:00
Златни хапчета за златни... изпражнения
Снимка: sxc.hu

Ако се чудите как можете да похарчите парите си по най-безсмисления начин, американците са тези, които вероятно винаги ще имат най-доброто решение. Последната абсурдна приумица на жители на страната на неограничените възможности са златни хапчета, които гарантират, че малко след поглъщането им ще изходите златни изпражнения в тоалетната, съобщава OddityCentral.

 

 

Необичайните хапчета са дело на нюйоркските дизайнери Тоби Уонг и Кен Кортни. Първоначално те са замислени като част от арт проект, свързан с нарастването на пазара на луксозни стоки в световен мащаб. Впоследствие обаче създателите им решили, че те могат да се използват и по много по-практичен начин.

 

Една опаковка, съдържаща три златни хапчета, се продава на цена от 425 долара. Не ясно обаче колко са били купувачите им до момента. В крайна сметка, кой нормален човек би давал пари, за да види фекалиите си, примесени със златни частици?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

В крайна сметка, кой нормален човек би давал пари, за да види фекалиите си, примесени със златни частици?two girls one golden cup


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия