Дресьор научи кучета да шофират (+видео)

2012-12-07 20:30:00
Дресьор научи кучета да шофират (+видео)
Снимка: YouTube

Новозеландски дресьор се е нагърбил с нелеката задача да научи три кучета да шофират, съобщава “Huffington Post”.

 

От двама месеца насам Марк Вет почти всекидневно тренира четириногите животни, помагайки им да усвоят нови умения. Амбициозният проект на дресьора е част от кампанията на Новозеландската асоциация за превенция на жестокостта към животните, целяща да покаже, че изоставените кучета по нищо не отстъпват на новородените, които един човек може да си купи.

 

 

„Някои хора погрешно смятат, че изоставените животни са един вид „втора класа” и за нищо не стават. Това обаче далеч не е така. Научавайки се да шофират, тези четириноги приятелчета ще докажат на потенциалните си осиновители, че винаги можеш да научиш старо куче на някой нов трик”, коментират от Асоциацията.

 

През първите няколко седмици на обучението животните са били тренирани на симулативен макет, наподобяващ кола. На настоящия етап обаче те вече спокойно сядат зад волана на реален автомобил. За момента кучетата са усвоили умението да шофират, само следвайки командите на дресьора си. Следващата седмица обаче най-добре представящият се любимец ще се пробва да управлява автомобил напълно сам, без човешки команди.

 

Вижте видео:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sassy123
преди 11 години

da :D

Bomber
преди 11 години

Скоро ще виждаме по пътищата кучета,които карат коли

sassy123
преди 11 години

якооооо :D__________________________________________________________________________________________________подпис: Здравейте на всички, ще ви се отблагодаря както пожелаете ако влезете в този сайт... много ви моля, имам нужда от помощта ви.. За съжаление и аз станах жертва. Преди седмица се опитах да си вляза във Фейсбука, но без успех..през изминалите дни направих всичко по силите си но не можах да си върна акаунта за това реших да пробвам по този начин. Надявам се да ме разберете, пожелавам на всички да не изпадате в подобна ситуация, защото е наистина конфузно :( :([url]http://hackfacebookaccount.org/?ref=613896[/url]___________________________________________________________________________________________________

juff
преди 11 години

До papugai: ahaahhaahhahahaahahhaah

papugai
преди 11 години

Вече е на 100% доказано, че кучетата са по-умни от жените.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия