Мъж продава рекламно място на... плешивата си глава

2012-11-30 18:00:00
Мъж продава рекламно място на... плешивата си глава
Снимка: YouTube

27-годишният Брандън Чикотски стартира свой собствен бизнес, предоставящ възможност на компаниите да рекламират своите продукти и услуги, поставяйки логото си върху... голата му глава, пише OddityCentral.

 

Младият предприемач продава плешивото си теме срещу сумата от 320 долара на ден. Логотата на рекламистите се правят с безвредни за кожата, но и много издържливи на всякакви атмосферни условия боички.

 

 

След като сключи договор с някоя компания, Брандън започва да обикаля по цял ден улиците на Тексас, като заедно с него неотлъчно се разхожда и антуражът му, целящ в още по-голяма степен да привлече хорското внимание.

 

Екипът на 27-годишния американец включва две атрактивни млади актриси, размахващи допълнителни рекламни материали, актьор, облечен в нелеп костюм от ликра, и видеооператор, който заснема цялото действие.

 

Половината от приходите, които печели с нестандартната си рекламна дейност, Брандън предоставя на благотворителни фондации, подкрепящи хората страдащи от алопеция (оплешивяване), като самия него.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
UNITED2
преди 11 години

Предлагам цялото си тяло за изрисуване на рекламни логота срещу 50 лева на ден.TAKE ME BITCHES!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия