50-годишната Деми Мур си хвана 26-годишно гадже

2012-11-29 08:47:00
50-годишната Деми Мур си хвана 26-годишно гадже
Снимка: Reuters

На Деми Мур й трябваше доста време, за да преодолее раздялата си по-младия от нея Аштън Кътчър. Но ето, че актрисата отново е на крилете на любовта, като продължава традицията да си има по-младо гадже. В момента тя е лудо влюбена в 26-годишния търговец с предмети на изкуството Вито Шнабел, съобщи FemaleFirst.

 

 

Деми и Вито са се запознали на партито, организирано от Наоми Кембъл по случай 50-годишнината на Владислав Доронин. Любовта им била от пръв поглед и от този ден нататък станали неразделни. Търговецът е с цели 24 години по-млад от своята половинка. Но той има опит с по-възрастните дами. Имал е връзка с 49-годишната манекенка Ел Макферсън и 35-годишната актриса Лив Тайлър.

 

Аштън Кътчър е „само“ 16 години по-млад от Деми Мур, но това не им попречи да бъдат щастливо семейство в продължение на 6 години. Въпреки че двамата обявиха официално раздялата си миналата година, бракоразводните документи все още не са готови. На актрисата й отне доста време, докато успее да преодолее раздялата си с Кътчър. Тя имаше редица хранителни и здравословни проблеми и дори й се наложи да се лекува в специализирана клиника.

 

Добрата новина е, че в момента Деми Мур отново е влюбена и щастлива. Дано този път не излезе наранена от връзката си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия