Той е по-млад от нея - когато възрастовата разлика НЕ пречи

2012-03-16 11:45:00
Той е по-млад от нея - когато възрастовата разлика НЕ пречи
Снимка: Reuters

При известните личности има жени, които са открили истинската любов в лицето на по-млад мъж. Вижте за двойките, които не се притесняват от разликата в годините:

 

1. Джоан Колинс и Пърси Гибсън – тяхната разлика във възрастта е наистина огромна – цели 32 години. И въпреки това звездата от тв сериала „Династията“ и Пърси се обичат и имат щастлив брак, на който могат да завидят много семейства.

 

2. Мадона и Хесус Луз – тяхната разлика е 28 години. Кралица на попа доказа на всички, че все още я бива и я харесват както възрастни, така и млади мъже. За съжаление, тяхната любов не продължи дълго време.

 

3. Ивана Тръмп и Росано Рубиконди – Ивана се разведе със строителния предприемач Доналд Тръмп и се хвърли в обятията на 23 години по-младия италианец Росано.

 

4. Ким Катрал и Алън Уайз – тяхната разлика във възрастта също е 23 години. На Ким и Алън не им попречи да са заедно, въпреки възрастовата им разлика, но любовта им трая едва 5 години заради волния характер на актрисата.

 

5. Шер и Роб Камалети – връзката на певицата с младоликия Роб определено бе доста обсъждана заради тяхната възрастова разлика – цели 18 години.

 

6. Деми Мур и Аштън Кътчър – актрисата мина под венчилото са 15 години по-младия си колега. Наскоро двамата се разделиха, но в момента правят опити да подновят взаимоотношенията си. Явно чувствата им са истински, щом се запазват въпреки всичките проблеми, през които премина двойката.

 

7. Марая Кери и Кин Кенън – тяхната разлика е 12 години. Двамата наистина се обичат, защото освен, че се ожениха, станаха горди родители на своите близначета. Да им завиди човек.

 

8. Сюзън Сарандън и Тим Робинс – и тяхната възрастова разлика е 12 години. Те бяха заедно в продължение на цели 23 години, но през 2009 година взеха решение да прекратят взаимоотношенията си.

 

9. Холи Бери и Гейбриъл Обри – двамата определено си отиват, въпреки че Холи Бери е по-голяма от своя любов с цели 9 години.

 

10. Дженифър Анистън и Джон Майер – при тях разликата е минимална – 8 години. След като актрисата се раздели с любимеца на жените – Брад Пит, тя се опита да намери любовта в лицето на Джон Майер. Двамата бяха известно време заедно, но явно не са били един за друг, защото прекратиха връзката си.

 

И сред българските двойки има такива, при които жената е по-голяма от своя партньор.

 

1. Юлиана Дончева и Стъки – тяхната разлика във възрастта е доста голяма – цели 16 години. Въпреки това не им личи, нито на външен вид, нито като характери. Юлиана Дончева изглежда перфектно и никой не би казал, че е толкова по-голяма от любимия си. Депутатката в доста свои интервюта е споделяла, че Стъки е доста по-зрял от другите мъже на неговата възраст.

 

2. Мира Радева и Ивайло Станчев – социоложката събра смелост и се разведе след 22 години брак. Тя срещнала новата си любов на връх Мальовица. В последствие разбрала, че той е 14 години по-млад от нея, но тази разлика не попречила на тяхната искрена любов.

 

3. Албена Александрова и Димитър – Албена е по-голяма от партньора си с 12 години. Собственичката на „Рошавата гарга“ решила да се разведе със съпруга си, с когото била 12 години, за да се отдаде на новата си любов.

 

4. Гала и Стефан – тяхната разлика е 11 години в полза на телевизионната водеща. Двамата се запознали по-интересен начин – Стефан сбъркал номера и пратил SMS на Гала. В този ден тя била в настроение и решила да му отговори, въпреки че не знаела на кого пише.

 

5. Жени Калканджиева и Тачо – шефката на „Визаж“ е по-голяма от любимия си с 9 години, но тяхната възрастова разлика не им пречи да са заедно и да се обичат. Стефан решил, че да предложи брак на любимата си, докато пътували от Пловдив за София.

 

 

6. Софи Маринова и Дачо – първоначално певицата бе с бащата на Дачо, но след тяхната раздяла тя се влюбила в 9 години по-младия от младеж. Тяхната връзка трая 5 години, а след края й поп-фолк дивата бе изпаднала в депресия и дълго време ближеше любовните си рани.

 

7. Радина Червенова и Коко Каменаров – новинарката от БНТ е с 8 години по-голяма от съпруга си. Техните взаимоотношения са истински и стабилни и двамата се радват на четирите си деца – Деси и Влади са от предишния брак на Радина, София е от предишния брак на Коко, а Анастасия е тяхното общо дете.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия