Кои са най-дразнещите неща в офиса?

2012-11-22 18:51:00
Кои са най-дразнещите неща в офиса?
Снимка: sxc.hu

Голяма част от работещите хора прекарват около 1/3 от делничните дни в офиса. Вместо обаче да работят на спокойствие, често служителите се чувстват подразнени от заобикалящите ги хора и обстановка, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 

 

Оказва се, че шумното ядене е най-дразнещото действие, което може да бъде извършвано в офиса. То се оказва сериозен проблем, тъй като около 74% от служителите нямат време да излязат в обедна почивка и им се налага да обядват на работното си място.

 

Не по-малко дразнещи са разхвърляните колеги, чиито лични вещи и дори важни документи могат да бъдат открити буквално навсякъде, включително и по пода. Веднага след тях пък се нареждат служителите, които не си падат по редовното къпане и могат да бъдат надушени от километри.

 

И въпреки че понякога работещите хора се чувстват изключително подразнени от своите колеги, в повечето случаи те не предприемат никакви действия срещу тях. Едва 20% от мъжете и 14% от жените признават, че им се е случвало да правят забележка на човек, с когото работят, по повод на досадното му поведение.

 

Вижте кои са 10-те най-дразнещи неща в офиса:

 

1. Шумно ядене

2. Разхвърляни колеги

3. Колеги, които не се къпят редовно

4. Силно ароматна храна

5. Закъсняващи колеги

6. Колеги, които не изслушват човека, с когото разговарят

7. Колеги, които не изчакват другите да се доизкажат

8. Щракане с химикалка

9. Лични телефонни разговори

10. Колеги, които се оплакват, че са болни

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия