Панайот OUT от Big Brother ... или поне така си мислят съквартирантите

2012-11-22 10:39:00
Панайот OUT от Big Brother ... или поне така си мислят съквартирантите
Снимка: Булфото

В понеделник стартира поредния сезон на Big Brother, като този път под покрива на Къщата са стари съквартиранти и двама участници от други риалити формата.

 

Помните ли Панайот, който имаше краткотрайна любовна афера с Пеньо, който пък се оказа мъж в женско тяло? В момента той не може да се оплаче от живота си и определено се радва, че е бил част от предаването преди години.

 

Пацата обаче твърде бързо напусне Къщата на Big Brother All Stars. Въпреки краткият му престой той успя да се напие зверски, като причина изтъкна рождения ден на своя баща.

 

 

Панайот всъщност не е напуснал напълно риалити предаването. Той има мисия да остане в Тайната стая, където ще получава мисии, които трябва да изпълнява. Ако се справи със задачите, Пацата ще има възможността отново да се върне в Къщата.

 

Номинациите определено успяха да изненадат брадърите, които прекараха едва дни заедно, преди да трябва да посочат някого за изгонване. Първите съквартиранти, които получиха номинации са Панайот, Дими, Стойка и Сани.

 

В този сезон на Big Brother един от феновете на риалити предаването ще има възможността да се присъедини към останалите участници. Някои от желаещите да прекрачат прага на Къщата искат да са част от предаването, за да избягат от сивото си ежедневие, други мечтаят да станат известни, а трети просто искат да помогнат на новите съквартиранти да поддържат добрата си физическа форма.

 

До края на тази седмица ще стане ясно кой ще прекрачи прага на Къщата на Big Brother ,като за момента се знае, че той ще влезе на 26 ноември /понеделник/ по време на живото предаване и ще прекара там две седмици.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия