Да се разделиш с гаджето, защото кучето ти не го харесва ...

2012-11-21 09:39:00
Да се разделиш с гаджето, защото кучето ти не го харесва ...
Снимка: Dreamstime

Не всички хора харесват животни. Има такива, които изпитват страх, когато видят куче, неприязън, когато видят змия и започват да кихат, когато около тях се разхожда котка. Но има хора, които харесват компанията на животните и често се държат с тях по-мило, отколкото с околните, пише в. „Дейли мейл“.

 

 

25% от дамите биха се разделили с гаджето си, ако домашният им любимец не го харесва, а 33% биха спали на пода до животинката си, ако тя е болна и не се чувства добре.

 

Да говориш с домашния си любимец не е нещо странно. Над 50% от жените казват „Здравей“ първо на него, а след това на останалите.

 

Представителите на силния пол обаче не са толкова привързани към животните си. Едва 12% биха се разделили с приятелката си, ако техният домашен любимец не я одобрява.

 

Почти 50% от анкетираните мъже и жени биха рискували живота си, за да спасят любимото си животно. Голяма част от стопаните споделят със своите домашни любимци личните си проблеми и вълнения. 20% редовно обсъждат с тях времето, а 60% празнуват рождения си ден, Св. Валентин, Коледа и т.н. в тяхната компания.

 

Вие какво отношения имате към животните? Обичате ли да общувате с тях? Смятате ли, че те имат нужда от човешка закрила, а не от малтретиране? Кое е любимото ви животно и защо?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия