Заснеха НЛО, кръжащо над Денвър (+видео)

2012-11-16 22:30:00
Заснеха НЛО, кръжащо над Денвър (+видео)
Снимка: YouTube

Американец засне НЛО, кръжащо редовно над град Денвър, щата Колорадо, с което предизвика интереса на местните жители и медиите, съобщава “Huffington Post”.

 

Изданието съобщава, че мъжът, който е пожелал да остане анонимен, е предоставил на FOX TV записано от него видео, на което на забавен кадър се вижда неидентифициран летящ обект, кръжащ над Денвър.

 

 

Тъй като от телевизията първоначално приели с недоверие записа, един от репортерите решил сам да провери какво се случва. Той бил посъветван от автора на видеото точно от кой се вижда най-добре НЛО-то и към колко часа то обикновено кръжи над града (от късния следобед до 1:00 часа през нощта).

 

Не минало много време и репортерът сам се убедил в истинността на видеото. Той потвърдил, че летящият обект не се вижда с просто око, тъй като се движи твърде бързо, но може да бъде забелязан, когато записът се забави.

 

Провокиран от цялата история, друг видео репортер отишъл с цялото си оборудване на същия хълм и зачакал НЛО-то. Резултатът – трети запис на неидентифицирания обект, летящ в небето над Денвър.

 

Тогава от телевизията потърсили мнението на Саймън Коуел – бивш пилот и съветник по сигурността на Федералната авиационна администрация на САЩ.

 

„Не мога да кажа какво е това със сигурност. Не е самолет, не е хеликоптер, не са и птици”, заявил Коуел, допълвайки, че вероятно става въпрос за някакви земни отломки, носени в атмосферата от вятъра.

 

От телевизията съобщават още, че нито Федералната авиационна администрация, нито Северноамериканското военновъздушно-космическо командване са регистрирали необичайна активност в небето над Денвър в посочените дни и часове.

 

Преценете сами за какво става въпрос:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
S
преди 11 години

OMGTiq smotanqci vsemat vsqka ptica za NLO... :O :X

koshtramba
преди 11 години

Ми, да, като могат .. :Р

scrooper
преди 11 години

Голям праз, нека си летят.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия