НЛО прелита над „Фукушима-1” (+видео)

Цяла група от неидентифицирани летящи обекти, прелитащи над японската атомна електроцентрала „Фукушима-1”, бе заснета преди няколко дни от анонимен японец. Видеото е качено в сайта YouTube преди около седмица. На него се виждат све

2011-04-02 21:57:24
НЛО прелита над „Фукушима-1” (+видео)
Цяла група от неидентифицирани летящи обекти, прелитащи над японската атомна електроцентрала „Фукушима-1”, бе заснета преди няколко дни от анонимен японец.

Видеото е качено в сайта YouTube преди около седмица. На него се виждат светещи кълба в небето, които кръжат известно време над АЕЦ-а, а след това се събират в едно и се отдалечават.

Както винаги мнозина скептици побързаха да обявят видеото за фалшиво. Редица обаче са и тези, които вярват в широкоразпространената теза, че извънземните цивилизации следят какво се случва на Земята и посещават планетата ни по време на важни събития.

Такова според вярващите в извънземния живот е и изтичането на радиация от „Фукушима-1” след мощното земетресение, разтърсило Япония на 11 март, и последвалите след това огромни вълни цунами.

Вижте видеото:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия