Дамите се заглеждат много повече по другите жени, отколкото по мъже

2012-11-16 20:00:00
Дамите се заглеждат много повече по другите жени, отколкото по мъже
Снимка: sxc.hu

Случвало ли ти се е да се разхождаш с гаджето си и той да се загледа по друга жена? Може би той е прихванал навика си от теб, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

Оказва се, че представителките на нежния пол се заглеждат много повече по другите жени, отколкото по мъже. Това, което в най-голяма степен привлича вниманието им, е стилът на обличане, прическата и телосложението.

 

Повече от половината от участничките в допитването признават, че постоянно правят сравнения между себе си и останалите жени – колежки, приятелки и дори случайно подминати на улицата представителки на нежния пол.

 

 

Плажът е мястото, на което най-голяма част от дамите – около 80%, си позволяват да се заглеждат по другите жени. Една пета от анкетираните го правят, за да отгатнат от коя държава е наблюдавания от тях обект. Около 43% са тези, които просто хвърлят едно око на банския костюм, а приблизително 5% се заглеждат по тена.

 

Една трета от участничките в допитването признават, че много по-голямо впечатление би им направила друга жена с перфектна физика, отколкото мъж с атлетично тяло. Същевременно 42% от британките са категорични, че всяка представителка на нежния пол е подходящ обект за сравнение.

Една на всеки десет от анкетираните споделя, че винаги изпитва желанието да изглежда по-добре от „опозицията си”, докато около 40% от дамите заявяват, че никога не правят сравненията си с цел да пуснат някоя злобна или обидна забележка.

 

Почти половината от британките признават, че им се е случвало да направят комплимент на напълно непозната жена, най-често по повод на облеклото ѝ. Същевременно 86% от участничките в проучването са категорични, че никога не биха направили комплимент на непознат мъж, тъй като се опасяват, че това би се възприело от него като опит за свалка.

 

Също така повече от половината от дамите споделят, че се радват, когато непозната жена им направи комплимент. Когато нещо подобно се случи от страна на мъж обаче, представителките на нежния пол стават подозрителни и недоверчиви, вместо да се почувстват поласкани.

 

Резултатите от проучването сочат още, че дори в ежедневието си около 42% от жените отделят огромно внимание на облеклото си с единствената цел да си спечелят одобрението на своите себеподобни. Когато излизат нощем по барове и дискотеки, дамите още по-старателно подбират тоалета, грима и прическата си, надявайки се, че ще успеят да привлекат вниманието не на мъжете, а на останалите жени.

 

Вижте кои са 10-те неща, които представителките на нежния пол най-често забелязват у другите жени:

 

1. Дрехи

2. Прическа

3. Тен

4. Телосложение

5. Деколте

6. Целулит

7. Цвят на косата

8. Размер на гърдите

9. Обувки

10. Чанта

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
S
преди 11 години

6. Целулит:D

redbul2
преди 11 години

Хаха,вярно че жените много се заглеждат по други жени. Обаче го правят по друга причина. Гледат дали другата е по-хубава от тях. И ако е по-готина са готови да се нахвърлят и издерат лицето и. :D

scrooper
преди 11 години

Зяпаме всичко живо.

AmyLee_123
преди 11 години

Дааа, точно така.... :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия