Всеки знае, че певицата Адел е пухкава, но това не пречи нито на нея, нито на многобройните й почитатели. Изпълнителката публично е заявила, че има само една причина, която може да я накара да се подложи на диета – проблеми в секса, предаде WDay.

 

 

Наскоро световноизвестната пухкавелка се сдоби с момче, но въпреки това има хора, които продължават да я нападат и да й дават съвети, че е крайно време да се отърве от излишните си килограми. Адел обаче не се трогва от критиките на нейните недоброжелатели. Тя твърди, че се чувства комфортно в кожата си, нищо че носи дрехи 52-и размер.

 

В YouTube има доста коментари по неин адрес под видеоклиповете й, които са в състояние да разстроят доста известни личности, но Адел стои високо над тези неща. Тя смята, че засега няма причина да се подлага на диета. Певицата ще започне да отслабва, само ако излишните килограми се отразяват зле на сексуалния й живот. До този момент това не се е случило.

 

Преди известно време Адел сподели, че е правила един опит да отслабне и няма намерение да се подлага на такива изтезания отново. Тя си се харесва такава, каквато е. Нейният любим явно също няма против няколкото й излишни килограма.

Автор: Ралица Солакова