"Ще отслабна,ако килограмите ми започнат да пречат по време на секс", заяви Адел

2012-11-12 16:59:00
Снимка: Reuters

Всеки знае, че певицата Адел е пухкава, но това не пречи нито на нея, нито на многобройните й почитатели. Изпълнителката публично е заявила, че има само една причина, която може да я накара да се подложи на диета – проблеми в секса, предаде WDay.

 

 

Наскоро световноизвестната пухкавелка се сдоби с момче, но въпреки това има хора, които продължават да я нападат и да й дават съвети, че е крайно време да се отърве от излишните си килограми. Адел обаче не се трогва от критиките на нейните недоброжелатели. Тя твърди, че се чувства комфортно в кожата си, нищо че носи дрехи 52-и размер.

 

В YouTube има доста коментари по неин адрес под видеоклиповете й, които са в състояние да разстроят доста известни личности, но Адел стои високо над тези неща. Тя смята, че засега няма причина да се подлага на диета. Певицата ще започне да отслабва, само ако излишните килограми се отразяват зле на сексуалния й живот. До този момент това не се е случило.

 

Преди известно време Адел сподели, че е правила един опит да отслабне и няма намерение да се подлага на такива изтезания отново. Тя си се харесва такава, каквато е. Нейният любим явно също няма против няколкото й излишни килограма.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Sadez3
преди 11 години

АХАХАХАХ Какво пък се прави тая на интересна?! дето вика че никога нямала да отслабва а сега си е намалила сланинките....спомням си че твърдеше че и в модни списания нямала да се снима:адел 2009- http://www2.pictures.gi.zimbio.com/Adele+51st+Annual+Grammy+Awards+Press+Room+ODzw7CzgAOKl.jpgадел сега:http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdFTmGMG-1y_RMfy_3bz_jwwxOF7rhKXotiYT9zCxCtTXuVcpW1zBkVrpfдаже и при нея всичко е ПР ;)

Sissy127
преди 11 години

Кои сте вие, че да я съдите? Не съм и фенка, но е факт че има милиони фенове и много успехи, и изглежда много щастлива, така че си запазете детинските подигравки за себе си и си гледайте живота!!!

Alchemist
преди 11 години

LOL

Alchemist
преди 11 години

http://***.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201284/reg_634.Adele.jlc.090312.jpeg Адел и момчето и.

scrooper
преди 11 години

Тя е певица, трябва да може да пее. Не е манекенка, че да е длъжна да пази линия.

kaRamella
преди 11 години

КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ ПРАВИ СЕКС С АДЕЛ?

Lucho
преди 11 години

Тя не е пухкава, тя е ДЕБЕЛА. Аз се чудя как до момента килограмите не са и пречели. От това на къде повече, при все че става въпрос за световноизвестен изпълнител.

simiii
преди 11 години

Таа па слоница се мисли за много важна и остроумна, какво си мисле че като не иска да отслабне, за нея си е. Според мен не трябва да има такива дебелани - певици.

xoxi
преди 11 години

Евала й. Щом сама се харесва, защо да я интересува мнението на този и онзи?!

papugai
преди 11 години

Слоновете нямат проблем с теглото, и те правят секс, а тя е живото доказателство/

AmyLee_123
преди 11 години

Тя изпробва сигурно някакви строги диети.. Трябва просто да се ограничава малко.

mimsssssss
преди 11 години

Голямо изтезание е спортуването и спирането на ядене на *** значи... Щом един може, значи и хиляда могат. Тя просто не иска.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия