Предприемач развива бизнес със сферични „ноеви ковчези”

2015-10-31 22:45:00
Предприемач развива бизнес със сферични „ноеви ковчези”
Снимка: YouTube

Китайски предприемач развива процъфтяващ бизнес със сферични „ноеви ковчези”, устойчиви на всякакви природни бедствия, пише OddityCentral.

 

Докато милиони хора тръпнат в ужасяващо очакване на края на света, предречен от маите, Янг Зонгфу е решил да припечели от масовата паника. Вместо да губи времето си в излишни занимания, той започнал да проектира своеобразни ноеви ковчези, които ще могат да спасят хората от наближаващия Армагедон.

 

 

След месеци наред усилена работа китаецът създал своят първи сферичен ноев ковчег, кръстен от него “Atlantis”. В началото на август Янг направил първи тест на творението си, но открил, че то пропуска вода. Последвали още два месеца в работа по коригиране на проблемите.

 

В момента предприемачът твърди, че “Atlantis” може да издържи на всякакви бедствия – от потопи до необичайно високи температури (до 1700 градуса по Целзий), удари в твърди и остри препятствия, силен натиск (до 350 тона), ураганни ветрове и т.н. Ноевите ковчези, построени от китаеца, са оборудвани със специална комуникационна система, предпазни седалки, тоалетна и комплект за оказване на първа помощ.

 

Всеки, желаещ да се подготви за края на света, може да се сдобие с “Atlantis”, ако е готов да плати цена в размер между 160 000 и 800 000 долара – в зависимост от предпочитания интериор. Своеобразните ноеви ковчези побират до 10 човека и в тях може да се складира храна, достатъчна за около 10 месеца.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Incadeptus
преди 11 години

Тоя е взел идеята от филма:The day the Earth stood still


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия