Коя е най-непривлекателната част от човешкото тяло?

2012-10-27 22:00:00
Коя е най-непривлекателната част от човешкото тяло?
Снимка: sxc.hu

Стъпалата са най-непривлекателната част от човешкото тяло, сочат резултатите от скорошно проучване, проведено сред 2000 британци, пише в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че за 40% от дамите това е най-отблъскващата част от тялото на техния партньор. Но това не е всичко – повече от две трети от представителките на нежния пол не харесват също така своите собствени стъпала, а една пета от анкетираните признават, че дори когато са сами вкъщи, избягват да ходят боси, за да не гледат тази така непривлекателна част от тялото си.

 

 

Същевременно, въпреки че се чувстват недоволни от визията на стъпалата си, жените не отделят кой знае какви средства за поддържането им. Положението става още по-трагично през зимата, когато тази част от тялото остава добре скрита в чорапите.

 

Що се отнася до мъжете, те също не са сред най-големите фенове на стъпалата. Една трета от представителите на силния пол признават, че това е най-омразната за тях част от тялото на нежната им половинка. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Annichka07
преди 11 години

Поддържаните крачета са си ОК. Аз пък винаги съм смятала колената за най-неатрактивни.

Inexcussus
преди 11 години

Аз си харесвам моите..

greenblood
преди 11 години

Германците са обратен народ. В стъпалата на жената си има и нещо секси. :P

^dandelion^
преди 11 години

Аз не съм съгласна с това ами естествено, че няма да се харесват ако не се поддържат. Почи никой не полага грижа за стъпалата си. Ако полагаш грижи ще си доволен и няма д амислиш че са отблъскващи. Неможе просто да каже 'не си харесвам стъпалата'. Щом не ги харесваш правиш нещо по въпроса.

jghgh
преди 11 години

Това никога не съм го разбирала - да се гнусиш от собствените си или нечии други крака. Чудо голямо. Не са по-гнусни от неизмити зъби, неизмити ръце и т.н.Краката са си крака и няма нищо отвратително в тях, ако са чисти и поддържани.

Alchemist
преди 11 години

foot fetish ftw

Incadeptus
преди 11 години

Тези британци са егати глупаците :D без стъпала щяха да умрат

Claymore
преди 11 години

Къде по дяволите е петата на тоя крак???

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия