Гимназиална учителка на съд заради секс с ученици

2012-10-25 00:30:00
Гимназиална учителка на съд заради секс с ученици
Снимка: sxc.hu

Гимназиална учителка от град Айова Сити в едноименния американски щат е дадена под съд заради секс с най-малко четирима свои непълнолетни ученици, съобщава в. “Daily Mail”.

 

24-годишната преподавателка по математика Ашли Никол-Андерсън е провокирала сексуално учениците, изпращайки им свои голи снимки. Именно това довело до минимум четири незаконни взаимоотношения, за които полицията в щата има данни.

 

 

Срещу палавата учителка са повдигнати обвинения за секс с 18-годишен тийнейджър и орална любов с двама 16-годишни ученици и един 17-годишен. Сексуалните контакти между обвиняемата и четиримата потърпевши са се състояли в периода между 1 август 2011 г. и 30 юни 2012 г.

 

По-рано този месец преподавателката е била арестувана, след като неин ученик се е похвалил пред свои приятели със завоеванието си. Малко по-късно тя е била освободена под гаранция в размер на 5000 долара.

 

Ако бъде призната за виновна по четирите обвинения за сексуална експлоатация на непълнолетни, Ашли Никол-Андерсън е застрашена от възможността да прекара до 20 години зад решетките.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mimsssssss
преди 11 години

В САЩ дават 20г затвор за секс по собствено желание. В България за изнасилване дават между 2 и 4г. на мъжете изнасилили непълнолетно момиче... Срам за държавата ни.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия