Номинираха четирима VIP съквартиранти, двама напускат в понеделник

2012-10-18 10:22:00
Номинираха четирима VIP съквартиранти, двама напускат в понеделник
Снимка: Архив Булфото

Вчера номинациите в Къщата на VIP Brother бяха едни от най-интересните и неочаквани. За пръв път в този сезон на реалити предаването има четирима номинирани, като двама от тях ще напуснат шоуто завинаги в понеделник. Зрителите отново ще бъдат тези, които ще решат кои двама да продължат участието си.

 

Първият номиниран бе Ники от Сървайвър, който бе капитан на загубилия отбор. Другите двама, предложени за изгонване, са Кристина Патрашкова и Фънки, които получиха равен брой гласове.

 

 

Главата на Къщата Юлиян даде своя глас за Багата. Според него самбистът трябва да напусне VIP Brother, за да оздравее напълно и да започне отново да тренира и да се върне на ринга, където му е мястото.

 

Определено зрителите не очакваха Кристина Патрашкова да е сред номинираните. Едно от изказванията по неин адрес от страна на Никол бе, че журналистката в последно време е доста пасивна и не се интересува от околните.

 

Фънки се озова сред номинираните, защото дразни съквартирантите с лакомията си. Според тях той е нарушил хранителния си режим и бързо ще си възвърне килограмите, които бе свалил.

 

Къци с нетърпение очакваше да чуе името си сред номинираните, но за негово нещастие, той не е сред тях. Приятелката на Люси Дяковска – Камелия и синоптичката Никол също бяха номинирани, но не събраха достатъчно гласове, за да излязат и да се борят за оставането си.

 

Кои ще са двамата изгонени в понеделник? Дали Багата ще напусне Къщата на VIP Brother или зрителите го харесват и ще направят всичко възможно, за да остане? Предстои да видим.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия