Нова услуга във Великобритания – звезден татко

2012-10-17 23:00:00
Нова услуга във Великобритания – звезден татко
Снимка: sxc.hu

Британска банка за донорство на сперма предлага нова услуга, която най-накрая ще сбъдне мечтите на много жени по света - да имат звезден татко за детето си, пише OddityCentral.

 

От компанията неотдавна разкриха, че в техния списък са включени 40 известни личности от различни сфери на живота и бизнеса, които са се съгласили да сключат ексклузивен договор за донорство на сперма. Именно така всяка бъдеща майка ще има възможността да се сдобие с „висококачествен материал” за направата на потомството си.

 

 

Всички желаещи да се възползват от новопредлаганата услуга Fame Daddy ще трябва първо да попълнят специален въпросник, касаещ изискванията им към звездния татко – цвят на кожата, височина и дори личностни характеристики. След това те ще получат професионална помощ при избора на най-добрия баща за тяхното дете, който в най-голяма степен отговаря на посочените критерии.

 

Разбира се, имената на звездните татковци ще останат в тайна. От компанията, стартираща новата услуга, обаче, разкриват, че сред тях има актьор, печелил „Оскар”, рок звезда, пилот на Формула 1, бивш футболист и дори световно признат гений.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
S
преди 11 години

Сигурно и Justin Bieber го има... :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия