Пет сигурни признака, че си бременна

Ако сте правили секс без предпазни средства и се притеснявате, че сте бременна, то вижте кои са петте най-сигурни признака, че се е случило това, което най-малко сте искали:   Поява на сутрешно

2012-04-04 13:33:00
Пет сигурни признака, че си бременна
Пет сигурни признака, че си бременна. Снимка: sxc.hu

Ако сте правили секс без предпазни средства и се притеснявате, че сте бременна, то вижте кои са петте най-сигурни признака, че се е случило това, което най-малко сте искали:

 

Поява на сутрешно гадене – най-сигурният признак, че една жена е бременна, е появата на сутрешно гадене, непосредствено след ставане от леглото.

 

 

Липса на апетит – загубата на апетит към храни, които доскоро сте консумирали с удоволствие, е почти сигурен знак, че сте забременяла.

 

В последно време постоянно се чувствате уморена – ако забележите, че от известен период насам лесно се изморявате и се задъхвате, а това не е нормално за вас, то по-добре си направете тест за бременност, за да видите дали не е станала белята.

 

Често ходите до тоалетната – когато една жена е бременна, матката й нараства и притиска пикочния мехур. Затова бъдещите майки посещават тоалетната толкова често. Ако сте започнали по-често да пишкате, по-добре си вземете тест за бременност или отидете на гинеколог, който да ви погледне на видеозон.

 

Постоянно сте изнервена – през последните няколко седмици се палите от най-дребните неща, а цикълът ви така и не идва. Когато хормоните на жената бушуват, тя е нервна, без да има видима причина за това.

 

Тези пет признака може да са характерни за някои бременности, но за други да не са. Те могат да ви подскажат, че има възможност да сте бременна, но за да сте сигурна, че това е вярно, направете си тест и ако се окаже положителен, отидете на гинеколог.

 

Още любопитна информация и полезни съвети може да намерите в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
horsefly
преди 12 години

хаха, то и аз - от 1 година съм бременна вече....

NaOH
преди 12 години

По тая логика с 4/5 признака съм бременен.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия