Когато манията по пластичните операции достигне плашещи размери... (+снимки)

2012-10-16 18:00:00
Когато манията по пластичните операции достигне плашещи размери... (+снимки)
Снимка: Facebook

Мислите си, че само жените проявяват огромна доза суета относно външния си вид? Помислете отново! В днешно време все повече и повече мъже лягат под ножа, за да коригират лицето и тялото си. Случаят на 32-годишният нюйоркчанин Джъстин Джедлика пък направо шокира – до момента той има направени 90 пластични операции на обща стойност, надхвърляща 100 000 долара, пише OddityCentral.

 

Преди около 10 години, когато все още бил студент, младият мъж решил най-накрая да промени формата на носа си, за който цял живот смятал, че е твърде широк. Именно така започнало всичко. След пет ринопластики Джъстин най-накрая харесал своя нос. Тогава обаче той се съсредоточил върху недостатъците на тялото си.

 

 

Първоначално нюйоркчанинът решил, че трябва да промени дупето и бедрата си. Тъй като обаче не му се занимавало със спорт, той взел решението да се подложи на операция за поставянето на импланти, имитиращи мускули. Не след дълго Джъстин си сложил силикон и в гърдите, за да изглежда така, сякаш тренира, и в корема, за да се сдобие с дълго мечтаните плочки. Така обаче той изглеждал странно и несъразмерно, а хората му задавали въпроса, защо не тренира и за ръцете. Това дало повод на младия мъж да си сложи и импланти, имитиращи добре напомпани бицепси и трицепси.

 

Както може би вече се досещате, манията на Джъстин по пластичните операции не спряла дотук. Той променил почти всяка част от лицето и тялото си, някои и по няколко пъти, за да се почувства най-накрая доволен от външния си вид. И въпреки че нюйоркчанинът не вижда нищо лошо в постоянните си корекции, лекарите предупреждават, че те могат да се окажат фатални за здравето му – най-малкото в тялото му в момента има няколко килограма силикон.

 

Вижте как изглежда Джъстин след многобройните си операции:

 

  

Снимки: Facebook

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
w0rmbg
преди 11 години

ъъъ...?

FunkyPie
преди 11 години

секси

kitty02
преди 11 години

Ужас.

Verminaard
преди 11 години

Яяя Спок!Стар трек да ми яде анатомията.

TheNormalGuy
преди 11 години

Разкарайте ги тези отвратителни снимки беее, малки деца четат тоя сайт басиии.

berrynia
преди 11 години

мноо мат

Incadeptus
преди 11 години

uhihahahauuuuuuu

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия