Жена се обезобрази със 100 инжекции силикон в устните (снимки)

22-годишната рускиня Кристина Рей бе обявена за жената с най-големи устни в света, след като се подложи на 100 инжекции със силикон. Още в тийнейджърска възраст младата жена, която в момента работи като маникюристка, се влюбила в образа на тел

2011-11-25 13:48:11
Жена се обезобрази със 100 инжекции силикон в устните (снимки)
22-годишната рускиня Кристина Рей бе обявена за жената с най-големи устни в света, след като се подложи на 100 инжекции със силикон.

Още в тийнейджърска възраст младата жена, която в момента работи като маникюристка, се влюбила в образа на телевизионната героиня Джесика Рабит и решила, че трябва да има плътни и дебели устни като нейните. На всичкото отгоре съучениците на Кристина постоянно й се подигравали и я наричали „грозна”, а тя смятала, че причината за това се крие в устните й.

Ето защо, още на 17-годишна възраст, рускинята се подложила за първи път на инжекция със силикон. Тя толкова харесала резултата, че няколко месеца по-късно се върнала отново в козметичния салон, за да повтори процедура.

Не след дълго Кристина се пристрастила към уголемяването на устните си и направила около 100 процедури. Въпреки че в момента лицето й е обезобразено от толкова много силикон, тя смята, че устните й все още не са достатъчно големи и възнамерява да продължава с инжекциите.

Вижте снимки на Кристина Рей (отляво - на 15 години; отдясно - сега, на 22 години):



Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mlf
преди 11 години

Преди е била сто пъти по- хубава и ЕСТЕСТВЕНА ~


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия