Таксиметров шофьор накара клиент да тича гол - нямал достатъчно пари

2012-10-04 11:33:00
Таксиметров шофьор накара клиент да тича гол - нямал достатъчно пари
Снимка: sxc.hu

Мислите си, че само българските таксиметрови шофьори се държат грубо? Не, това се случва навсякъде по света.

 

В Тернопол е задържан шофьор, издевателствал над пътник, който нямал достатъчно пари, за да си плати таксито, съобщи Gazeta.ua.

 

Пострадалото момче се прибирало от дискотека. То не успяло с точност да каже къде иска да отиде, явно заради огромното количество приет алкохол. След няколкоминутни обяснения, таксиметровият шофьор приблизително определил курса и потеглил. По време на пътя студентът заспал в колата, но бил събуден близо до пазар на автомобили. Там шофьорът му поискал 92 гривена, но младежът имал едва 50.

 

 

Таксиметровият шофьор се ядосал и извикал по телефона няколко свои колеги. Те измъкнали студента от автомобила, набили го и го затворили в багажника. След това шофьорът го откарал до нощен клуб и го накарал да се съблече гол и да тича около паркираните коли. Няколко души станали неволни свидетели на ставащото и заснели случката с мобилните си телефони.

 

Шофьорът на таксито решил да продължава да издевателства над момчето и му взел 50-те гривена, документите и iPhone-а. Хора от клуба помогнали на студента да се прибере у дома, като предварително му платили таксито.

 

На другият ден младежът подал оплакване, шофьорът бил хванат и в момента срещу него е заведено дело за обир, свързан с насилие и за незаконно лишаване от свобода.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nor4eto99
преди 11 години

Искаме видеооо

DownloadVirus
преди 11 години

Видеото ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия