Какво носи една жена в дамската си чанта?

2012-09-28 20:00:00
Какво носи една жена в дамската си чанта?
Снимка: sxc.hu

Какво носи една жена в дамската си чанта? Това е въпрос, чийто отговор в повечето случаи е пълна мистерия за мъжете. Скорошно британско проучване обаче разкрива какво е съдържанието на тази сакрална за представителките на нежния пол вещ, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Съвсем естествено в една дамска чанта най-често присъстват пари и банкови карти, прилежно подредени в портмоне. На второ място се нареждат болкоуспокояващите, без които не могат 58% от дамите. Трета в списъка е чантичката с козметика, без която 54% от жените не могат да напуснат дома си.

 

Не по-малко важни се оказват слънчевите очила, тампоните/дамските превръзки, дневникът със задачите за деня и iPod-ът/MP3 Player-ът. Една на всеки десет от представителките на нежния пол винаги държи в чантата си шоколад. Също толкова са и предвидливите дами, които за всеки случай разнасят със себе си руло тоалетна хартия. Почти 4% от анкетираните споделят, че винаги разполагат и с един чифт чисто бельо в чантата си.

 

Резултатите от проучването също така сочат, че за 42% от представителките на нежния пол ровенето в дамската им чанта е също толкова грубо погазване на личното им пространство, колкото четенето на имейлите или текстовите им съобщения на телефона. Вероятно именно това е и причината, поради която един на всеки петима от мъжете за нищо на света не би надникнал в тази свещена вещ.

 

Момичета, а вие какво носите винаги в дамската си чанта?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
m0ny
преди 11 години

Телефон,портмоне,кърпички и когато се налага превръзки . :)

werii
преди 11 години

Четка за коса, телефон, слушалки и портмоне :D

SorrowEyes
преди 11 години

Тоалетна хартия?! wtf :D

antineutral
преди 11 години

безпорядък

magneticfields
преди 11 години

рядко съм с чанта. Всичко се побира по джобовете(телефон+слушалки, фотоапарат, пари)

jasmins
преди 11 години

Телефон-задължително, портмоне,носни кърпички,тампони,дъвки Орбит (ако ям нещо "***") и за друго в момента не се сещам :D

JoLLiE92
преди 11 години

Във всеки случай не и тоалетна хартия. ;д

uleto37
преди 11 години

четката за коса,гланц + слушалки :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия