На това му се вика късмет – семейство удари 3 джакпота за 6 години

2012-09-27 18:06:00
На това му се вика късмет – семейство удари 3 джакпота за 6 години
Снимка: sxc.hu

Норвежко семейство даде нагледен пример за значението на думата „късмет”, след като удари три джакпота в рамките на само шест години, пише OddityCentral.

 

И за да изглежда случаят още по-странен и необичаен – и трите печалби на членовете на семейство Оксен от националната лотария се случват малко, след като 29-годишната Хеге Жанет ражда свое дете.

 

 

Така през 2006 г. броени часове, след като става майка за първи път, Хеге удря джакпот в размер на 8,2 милиона крони (1,4 милиона долара). Само няколко години по-късно, отново само няколко часа след раждането на второто ѝ дете, нейният баща печели  12 милиона крони (2,1 милиона долара) от лотарията. Миналата седмица пък братът на Хеге – 19-годишният Торд, нацели щастливата комбинация 3 месеца, след като кака му роди за трети път.

 

От националната лотария на Норвегия не крият удивлението си от случая. Те са категорични, че няма нищо нагласено и става въпрос само и единствено за огромен късмет. Служители на лотарията признават, че са виждали семейства, които печелят джакпота два пъти, но никога досега не е имало подобна тройна печалба.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
notlike
преди 11 години

Тая норвежка дали ще направи някое дете и в моя чест? :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия