Китайски милиардер развива бизнес със свеж въздух в консерви

2012-09-25 18:13:00
Китайски милиардер развива бизнес със свеж въздух в консерви
Снимка: sxc.hu

Китайският милиардер Чен Гуангбиао започна да развива бизнес със свеж въздух, затворен в консервени кутии, пише OddityCentral.

 

На всички е известно, че големите градове в Китай имат серозни проблеми със замърсяването на атмосферата. И въпреки че властите в страната не предприемат каквито и да било действия, за да подобрят това положение, Чен е готов на всичко, за да дари китайците с полагащата им се глътка свеж въздух.

 

 

От около месец насам предприемчивият бизнесмен предлага на пазара консервиран свеж въздух от различни райони на Китай, известни с ниските си нива на замърсяване. Продуктът е създаден по специална технология, която не позволява на целия свеж въздух да напусне консервата още при първото ѝ отваряне. Именно това го прави подходящ за многократна употреба.

 

Една консерва със свеж въздух се продава на цена от 0,80 долара. Въпреки че много китайци одобряват идеята на Чен, не са малко и тези, които смятат, че той няма право да продава въздуха, тъй като той не е негова собственост. За да ги успокои и да им докаже, че не прави всичко за пари, милиардерът е дал обещание да изкупи старите консерви след 10 години на цена от 7 долара за бройка.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
TheNormalGuy
преди 11 години

<------- Ей го Лоракса.

nor4eto99
преди 11 години

Има един филм детски Lorax наскоро му направиха и бг аудио и в този филм злият консервираше въздуха

Sladursambee
преди 11 години

Браво на човека толкова е добър гледа да им освети живота............... :) :) :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия