Кои са номинираните за изгонване от къщата на VIP Brother?

2012-09-20 15:57:00
Кои са номинираните за изгонване от къщата на VIP Brother?
Снимка: Reuters

Вчера бяха първите номинации в къщата на Vip Brother. Застрашени от изгонване са сексапилният Орлин Павлов, шоуменът Къци, чаровната певица Аксиния, победителят от „Сървайвър“ Ники и Златка.

 

Съквартирантите бяха разделени на два отбора – начело на синия бе Фънки, а червеният се предвождаше от Орлин Павлов. Целта бе да разкъсват възглавници и да събират прасенца в цвета на техния отбор. Сред тях имаше и магаренца, които обаче бяха поставени за заблуда. Първият тим, който събере 7 прасенца се спасява от номинации. Така отборът на Фънки получи имунитет и никой нямаше право да ги номинира.

 

Съквартирантите трябваше да избират между Къци Вапцаров, Аксиния, Ники Мартинов, Юлиан Константинов, Златка и Благой Иванов – Багата.

 

 

Патрашкова влезе първа в изповедалнята и номинира шоумена Къци Вапцаров. Според нея той е голям егоист и няма място в къщата. Повечето хора биха предположили, че журналистката ще номинира своята „любимка“ Черната Златка, но вместо това тя реши да даде гласа си за Аксиния.

 

Златка също даде своя глас за певицата. Според нея Аксиния се държи изкуствено и заблуждава околните с усмивката си. Вторият номиниран от Златка бе Къци. Плеймейтката смята, че и той не се държи естествено в къщата, а това я изнервя.

 

Певицата Мариана Попова също реши да даде гласа си за Къци. Втората номинация бе за Благой Иванов – Багата. Според изпълнителката самбистът се държи дръпнато, не си общува с околните и не се вписва в идеята на риалити предаването.

 

Ники Мартинов номинира Къци и Златка. Той е разочарован от участието на Къци в надпреварата с другия отбор, а с плеймейтката не може да намери общи теми на разговор.

 

Днес ще стане ясно кой друг, освен симпатичният Орлин, ще бъде предложен за изгонване.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия