Златка се изложи пред цяла България - каза,че Англия е столица на Великобритания

2012-09-19 17:28:00
Златка се изложи пред цяла България - каза,че Англия е столица на Великобритания
Снимка: BulPhoto

Когато децата са малки и ходят на училище, техните родители не спират да им повтарят, че трябва да учат, за да не работят. Но Черната Златка ни показа, че и без учене пак човек може да има пари и да не работи.

 

Още с влизането си във VIP къщата, плеймейтката показа, че няма никакви познания по география /сигурни сме, че положението е същото и по история, биология и т.н./.

 

От Big Brother видяха кое е слабото място на Златка и решиха да си вдигнат рейтинга на неин гръб. Поставена й бе мисия, в която трябваше да каже столиците на десет държави. Ако беше успяла да се справи с нея, плеймейтката щеше да осигури готино плажно парти за себе си и своите съквартиранти. Уви, Златка не е наясно, нито със столиците, нито с държавите.

 

Красавицата изпита истинско затруднение, когато трябваше да посочи столиците на Белгия, Чехия, Сърбия, Великобритания, Швейцария и Румъния.

 

 

Първоначално Златка каза, че столицата на Великобритания е ... Англия. След това обаче размисли, осъзна се и отговори правилно – Лондон. Интересното е, че втори път направи подобна грешка – посочва държава за столица. Тя дълго време се колеба Белгия на коя държава е столица – Сърбия или Румъния. Кой да й каже, че Белгия си има собствена столица, просто защото сама по себе си е държава?

 

Въпреки че Big Brother се смили и й даде няколко жокера, Златка не успя да каже, че столицата на Белгия е Брюксел.

 

След като стана ясно, че плеймейтката се провали на мисията, тя ревна, казвайки, че никога не е твърдяла, че е „човекът-енциклопедия“. Big Brother й отговори, че това трябва да го знае всеки човек от обща култура и тук не става въпрос за кой знае какви познания. Той се опита да я успокои, като й каза, че е сигурен, че тя си има друго достойнства.

 

След като излезе от изповедалнята, Бони и Мариана Попова започнаха да я успокояват. Кристина Патрашкова обаче смята, че не може известните личности да си позволяват да не знаят толкова елементарни неща. Но не е изненадана, че Златка не е наясно със столиците.

 

Дали Бони и Мариана Попова не й правят мечешка услуга, като я успокояват и й казват, че е нормално и че не е нужно да се знаят столиците – взимаш самолета и си там? Може би Черната Златка има нужда да чуе горчивата истина от журналистката Кристина Патрашкова, за да се вземе в ръце и в бъдеще да спре да се излага.

 

Но дали на плеймейтката наистина й пука, че няма никаква обща култура?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Meoww
преди 11 години

Да кажеш, че Англия е столица на Великобритания е все едно да твърдиш, че Холадния е столица на Нидерландия. Толкова й стана неудобно от самата нея, че се разрева за "партито".

Markuss
преди 11 години

Не, че защитавам тъпотията й, но "общата култура" е доста надценена.. Конкретно за столиците не смятам, че е необходимо ЧАК толкова, да се знаят от хора занимаващи се с този тип работа. Дори Айнщайн е казал, че е в рамките на глупостта, да се опитваш да зубриш и помниш нещо, което можеш да откриеш за 1 минута в някоя енциклопедия или записка. Със здраве :р

bloodyF
преди 11 години

барби, именно когато си ''вип'' трябва да си модел за подражание, защото си известен, защото има деца, които те гледат и които са достатъчно недорасли , за да се водят по хорското мнение и да съдят за човека по дрехите му..не мога да приема как жена на близо 30 години, няма да знае че столицата на Англия е Лондон или дори си мисли, че Лондон е отделна държава или на Сърбия си мисли, че столицата е БОСНА...

notlike
преди 11 години

Barbie47, значи няма проблем елитът ни да е изграден от ***. Е, нищо, давай, с тази логика можеш да стигнеш дотам, хаха. Затова май истинският елит е извън пределите на държавата :) Но като цяло ВИП Брадър е една своеобразна пародия на предаване.. не се чувствам достатъчно умствено изостанал, за да си жертвам времето, гледайки как известни селяни си прекарват деня.

miloto_girl_4e
преди 11 години

Barbie47, викаш за какво й е да знае столиците, като знае много по-ценни неща - да прави секс, например :))

Barbie47
преди 11 години

Дори когато си някоя вип личност, никой не те задължава да знаеш столици, да разбираш от висша мат. и т.н. Това, че не знае си е нейна работа, но просто медиите улучиха в целта как да си вдигнат рейтинга и всички им се връзвате...

strawberry88
преди 11 години

Хахахаха, не спира да се излага.

Incadeptus
преди 11 години

Извинявай ама тук не става въпрос,че има и деца които не знаели.Или поне като не знаеш няма да говориш глупости,а тая си говори спокойно,че Белгия е столица на Европейския съюз.

Barbie47
преди 11 години

И какво от това..? Голямо плюене. И сега има хиляди деца, които не се интересуват от учебния материал, но на тях никой не им обръща внимание. Голямото чудо като не знаела столиците... поне 30% от хората нямаше да се сетят за столицата на Швейцария. Напълно личен проблем си е на Златка, като има ниска обща култура....

scrooper
преди 11 години

Нагласено е!

Uzerneim
преди 11 години

Все още не разбирам от къде цялата тази омраза. Не знае - ок. Някои пък ги позна от първия път, но вие гледахте само грешките. Като с промити мозъци сте всичките - плюете, вместо да помагате.

MsMiracle
преди 11 години

То да беше само това издънката и.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия