Да, може би колениченето с пръстен в ръка далеч не е най-оригиналният и романтичен начин за предложение на брак, но все пак той е далеч по-добър от този, който руският бизнесмен Алексей Бивок направи на своята приятелка, пише OddityCentral.

 

 

Младият мъж се уговорил да се срещне със своята любима на точно определено място. Той обаче пристигнал там часове по-рано от уговореното време, за да може да подготви всичко. Специален екип, съставен от един гримьор, един режисьор и няколко актьорите, се погрижил мястото на срещата на Алексей и приятелката му да се превърне в ужасяваща гледка.

 

Когато младата жена пристигнала, тя заварила своя любим да лежи неподвижно на тротоара, целият облят в кръв. Парамедиците (актьорите) ѝ съобщили, че приятелят ѝ е издъхнал в автомобилна катастрофа, и го качили на носилка в линейката.

 

Съвсем естествено шокираната жена избухнала в сълзи. Минути по-късно обаче от линейката излязъл нейният любим с балони и пръстен в ръка и ѝ предложил да се омъжи за него.

 

Първоначално приятелката на Алексей изпаднала в ярост и започнала да го удря, но впоследствие се успокоила и приела предложението му. Той пък вече бил сигурен, че неговата любима знае колко пуст и празен би бил света, ако него го нямаше.

 

Дали обаче това е най-подходящият начин да покажеш на половинката си, че се нуждае от теб?

 

Вижте кадри от шокиращото предложение:

 

Автор: Илиана