Списъкът с желания на една тежко болна тийнейджърка

2012-09-05 11:28:00
Списъкът с желания на една тежко болна тийнейджърка
Снимка: alicepyne.blogspot.com

Много е жалко, че напоследък има толкова млади хора, които са тежко болни, а малцина от тях успяват да се преборят с болестта и да продължат напред.

 

За съжаление, 16-годишната Алис Пайн от Ълвърстоун е една от тях. Преди 2 години тежко болната тийнейджърка реши да направи списък със 17 неща, които да изпълни, преди да си отиде от този свят. В него имаше, както напълно обикновени неща, така и не чак толкова.

 

Девойката мечтаеше да посети Кения, да си направи професионална фотосесия със своето семейство и приятели, да отиде на бала в училище, да отиде на къмпинг, да си намери гадже и да отиде на вечеря и на кино с него, да участва със своето куче на изложба, да отиде на масаж, да плува сред акули и да посети шоколадова фабрика.

 

 

Снимка: alicepyne.blogspot.com

 

Последното желание от списъка на Алис бе да види китовете в естествената им среда. Тийнейджърката отиде до Ванкувър, където участва в круиз, следващ пътя на животните.

 

Списъкът на девойката предизвика съпричастност у жителите на Великобритания и в рамките на една година 40 000 души се записаха в националната листа за дарители на костен мозък. Голяма част от тях пратиха и дарения на Алис.

 

Тийнейджърката е изключително щастлива, че е успяла да изпълни списъка си. Тя е смятала, че ще умре, преди да успее да направи и половината неща от него.

 

Блогът на Алис може да видиш тук:

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Madlenita
преди 11 години

Най-гадното е да знаеш,че всеки момент ти можеш да умреш, защото си болен от тежка болест.Това е тъжно!Момичето има голямо желание за живот!Надявам се Господ да бъде с нея!!!

~The Smile~
преди 11 години

Горката...Дано Господ й помогне да излекува болестта си! Толкова е тъжно и жалко,да знае ,че ще почине от болестта си... :(

RoxyM
преди 11 години

Горкото момиче! Дано някак стане чудо и успее да победи болестта! Като чета за желанията и, явно е добър човек изпълнен с желание да живее, така че от сърце и пожелавам да изпълни най-голямото си желание да оздравее и да бъде като всички останали!

nqmaznacheniee
преди 11 години

До Doctor_Satan: Точно ще.

Doctor_Satan
преди 11 години

Тъжно е да знаеш, че толкова много хора правят неща само от съжаление и втълпена вина.

FunkyPie
преди 11 години

тъжно е да знаеш,че ще умреш

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия