Виж как да си избереш подходящ портфейл

2012-08-30 11:11:00
Виж как да си избереш подходящ портфейл
Снимка: sxc.hu

Понякога изборът на портфейл е доста трудно нещо. На пазара има богато разнообразие от модели и на човек му е трудно да прецени кой ще му бъде най-удобен.

 

Вижте различните модели, техните плюсове и минуси и сами преценете кой ще отговаря на нуждите ви:

 

Двойносгъваем портфейл

Този портфейл е най-разпространеният, защото е компактен и се събира в задния джоб на дънките или малкото джобче на дамската чанта. След появата на банковите карти в портфейлите е започнало да се правят допълнителни отделения за тях. Ако нямате предпочитания към портфейла си, спрете се на този модел. Дали ще бъде изчистен или не, зависи от вас.

 


Дълъг двойносгъваем портфейл

Той се предпочита основно от представителките на нежния пол, които имат нужда от повече пространство, за да поберат всичко необходимо (и излишните неща, разбира се). Този портфейл е подходящ за хората, които не обичат да прегъват и мачкат парите си. Той е достатъчно голям и банкнотите са изгладени. Понеже не е компактен, мъжете го носят в чантата или във вътрешния джоб на сакото си, а дамите в дамската си чанта.

 

Портфейл с цип

Ако обичате големите портфейли и многобройните отделения, този модел не е за вас. Повечето от тях са малки и не побират кой знае колко неща в себе си. Също така е напълно възможно в съвсем скоро време да излезе от мода.

 

Пътнически портфейл

Този модел определено ще ти бъде от полза, ако често пътуваш и носиш със себе си много банкови карти, документи, важни листчета и т.н. Пътническият портфейл е функционален, но и доста голям и може да се носи само в куфар или чанта.

 

Освен на външен вид, портфейлът трябва да ви бъде и удобен. Всеки човек сам преценява кое му е най-удобно и нужно. Някои хора не обичат да няма отделение за джоб, други искат то да бъде отделно от отделенията за банкноти, трети го искат с цип и т.н.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия