Мъжете не си падат по жени с татуировки

2012-08-24 16:00:00
Мъжете не си падат по жени с татуировки
Снимка: sxc.hu

За утвърдени секссимволи като Анджелина Джоли и Меган Фокс татуировките може и да не са проблем, нo ако не изглеждате като тях, по-добре да не изпъстряте тялото си с мастилени рисунки, пише Newslite.tv.

 

Оказва се, че един на всеки трима от представителите на силния пол смята татусите за най-отблъскващото нещо в една жена. Отделно татуировките присъстват в Топ 5 на същата негативна класация за 78% от мъжете. За главен недостатък на мастилените рисунки е считан фактът, че те отнемат женствеността на една жена.

 

 

Лошият дъх също е сред отблъскващите мъжете фактори. За него са гласували 28% от участниците в допитването. Следват го тютюнопушенето (17%), прекаляването с пиърсинга (10%) и гризането на ноктите (8%).

 

За дамите най-неприятно е да видят мъж с прекалено дълга брада. Една на всеки три от участничките в проучването признава, че за нея това е най-отблъскващото нещо в представителите на срещуположния пол.

 

Лошият дъх се нарежда на второ място с 27% от вота на анкетираните. Следват го прекаляването с пиърсинга (16%), татуировките (13%) и тютюнопушенето (11%).

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mordred
преди 11 години

Наистина повечето мъже не си падат по такива жени, които имат големи татуировки или пък пиърсинг. Аз направимер харесвам татуировките, но не в големи размери..До koshtramba: това не са обици наричат се пиърсинг. :)

FunkyPie
преди 11 години

xD по голяма идиотщина не съм чела!Вече се чудите кво да пишете

koshtramba
преди 11 години

И по обици на лицето не си падат.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия